icke än..

Har inte lämnat iväg burken än=) Robban har inte fixat in allt på dvdskivor än=) hehehe... sitter o väntar på P vi ska tömma ur hennes grejer ur vårt garage=)...
Har varit på prom till stan idag o köpt en babygunga till A o va kul hon tycker de e o gunga=)
Måste få skriva en åsikt ja har .... Nu e de inte så att ja tycker ngn gör fel eller så så ta inte åt er för mkt nu för alla har olika åsikter...Ja fattar inte hur man kan åka utomlands m små barn....Alice e tokig här på kvällarna o dagarna när de e för varmt... Ttänk hur hon hade varit om de vart ännu varmare... Nu gör ju alla som de vill m sina barn så ta soim sagt inte åt er..vet många som de gått kalas för att vara iväg med barnen utomlands.men enligt min mening så skulle ja aldrig åka ....
De har varit så mkt diskutioner om de där nu så ja blir knäpp......

Nä nu ska ja ut i värmen en stund innan P kommer..

Kommentarer
Postat av: bella

Kul att du gillar låten!:)Har lyssnat på dom några år nu.. Vill se dom i September men tror biljetterna var slutsålda.. Allt bra med dig hoppas jag..:)

2008-07-29 @ 21:21:51
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: K i m m e l i m

Tack! :)



Ja, jag skulle heller aldrig åka någonstans med Leon. Inte till ett varmt land menar jag. Däremot har jag ju flygit med honom fram och tillbaka till Sverige.

2008-07-30 @ 07:43:58
URL: http://mammamuuu.blogg.se/
Postat av: Natta

åh tack :) Va skönt å höra nåt positivt. Är så trött på folk som lägger sej i. Klart att jag inte skulle lämna bort han om jag märkte att han inte trivdes. Å sen är det ju inte så att vi super oss fulla varje gång han inte är hemma heller, som vissa verkar tro. Men det är rätt så skönt å få bara va lite "ledig" ibland utan att mans ka göra nåt speciellt. Tack för orden, dom värmde :)

2008-07-30 @ 11:16:31
URL: http://nathalie1986.blogg.se/
Postat av: belllaa

Jaa det är banne mig drygt att det ska vara så fint när jag måste jobba! Annars är allt bara fint här..:)

2008-07-30 @ 11:36:50
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: bella

Jobbar på Björkliden, med äldre utvecklingsstörda.. Jo jag har jobbat konstant nu och är bara ledig imorn sen jobbar jag hela helgen! Men jag tänker fan gå ut ändå! :) haha.. Måste ju se soilwork..

Sov gott!

2008-07-30 @ 23:35:02
URL: http://buus.blogg.se/
Postat av: Elin

Joo jag vet, fanns ju massa byxor osånt va mest tröjor de va dåligt utbud med nu, va på H&M i karlstad typ förra veckan & där fanns de jättemycke fint så jag trodde dom skulle ha de här i kga också.. men men, kanske kommer in mer nu när vintersortimentet kommer in :)

2008-07-31 @ 00:46:48
URL: http://pumanan.blogg.se/
Postat av: Natta

Jo men visst är det så :) Jag kom på, jag har ju faktiskt jobbat ihop me din mamma :) de hade jag nog glömt för stunden :) Du får hälsa henne om hon kommer ihåg mig ;) Hoppas ni får det trevligt på PIP, å att vädret håller i sej!

2008-07-31 @ 08:54:35
URL: http://nathalie1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0