bajlo....

bajlo bajlo bajlo bajlllllooooo  aaaaaaahhhhhhhhhhhh så låter de från Alices rum ja går fan inte in igen..hon e glad ligger o pratar me sin snutte så länge hon inte gråter för snart gråter ja... Ja mår inte helt bra o behöver vila lite även om ja tagit på mig ansvaret att vara mamma....så blir även mammor sjuka... Robban kan ju inte direkt ta henne nu heller...

Kommentarer
Postat av: Petra

jag fasar för varje gång jag blir sjuk eller deppig. Jag HATAR att vara mamma då. Jag vill bara sova och ligga, men det går ju inte.

Och man är ingen dålig mamma bara för att man har lust att stänga dörren om sig och skrika. Man är mänsklig fortfarande.

2009-05-14 @ 19:44:30
URL: http://mommyslittlemonster.blogg.se/
Postat av: Sofia

Klart även mammor blir sjuka. Det är inge konstigt. Och ibland är man faktiskt "trött" på barnen även om man älskar dom över allt annat. Det är ju så, det är ju de man älskar mest som man blir argast på oxå. ;) Så du är helt normal och behöver inte ursäkta dig. Alla mammor förstår dig, de enda som kan säga emot är de som inte har barn och inte vet hur det är.



Kram på dig!!!

2009-05-14 @ 20:16:15
Postat av: sofietillsofia

tack för fin kommentar Sofia även om ja vet att de e så blir ja sån här allafall... som du säger alla som inte har barn vet inte=)

2009-05-14 @ 20:27:55
URL: http://mammatillalice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0