dagis...

Hjärtat blöder när de gråter när man ska gå men ja vet att de ju fort som tusan går över. Alice har blitt ssååå duktig då hon direkt när hon kommer in o klätt av sig lägger tutten o snutten i sin låda. ((ja hon e en tuttfia))..
Vet att många har tvingat bort tutte o så just när de blir runt 3 år men ja vägrar TVINGA bort den.de får ta den tid de tar vi förbereder mkt varje dag att snart snart ska den bort. Hon har ju fått glugg mellan tandraderna o ja tänker inte låta henne få tandställning pga en napp....Tänkte försöka ta de till jul typ när vi bott in oss i nya huset o så.
ne börja ta tag i de dagliga måstena som ju känns som de kvittar om man gör då de snabbt blir lika igen me disk o allt....

Kommentarer
Postat av: maria

Ja, till jul tänker vi oss också. Pratade med tandläkaren igår, och hon sa att 3-4 år var det bästa. Men huvudsaken var att de slutade innan de får sina permanenta tänder.

2010-09-08 @ 19:02:35
URL: http://lillaviggo.blogg.se/
Postat av: Magdalena

ja, det har du nog =) jag brukar ha det men en förlossning var inte att leka med. får hoppas att nästa går smidigare =) ska absolut inte ha morfinspruta den där gången.. har du tagit det? va absolut inget jag hade tänkt göra med barnmorskan tyckte det. det gör jag inte igen!

2010-09-13 @ 19:35:13
URL: http://magdalenapettersson.blogg.se/
Postat av: Magdalena

ja, det va ganska lagomt =) ni åkte hem ganska fort när du hade fått Lowa va?

2010-09-13 @ 20:50:43
URL: http://magdalenapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0