KOLMÅRDEN-10

ja nu har vi kommit hem efter 2 underbara regniga dagar..kunde väl vart lite mindre regn men annars gjorde de ingenting att de regna.Ja hoppas o tror att barnen haft de lika bra som vi vuxna men ja tror de för de har gått kanonbra verkligen.Jag e inpad över hur snälla alla 4 barn varit hela tiden.
En sak ja inte fattar e hur vrång man kan vara me sömn...de blir bara värre o värre men men de får gå..Ingen av barna sov i bilen när vi åkte hem...båda va skittrötta men icke.

Nya vagnen va hur bra som helst=) men de visste vi ju redan =)Alice hade skoskav idag så hon kunde inte gå stackarn...blev mkt sitta på axlar o i famnen=)Åker linbanan=)Både Alice o ja va ssååå imponerade av delfinshowen.Ja erkänner ja e inget större fan av just delfiner men detta måste ses=)Många av bilderna gick de att få tack vare Stefans systemkamera.Min e guld den oxå men de skulle tex aldrig gå att få bra bilder på safarin me min.
Nu orkar ja inte ladda upp fler=)


Alla tror

Att de känner mig så jävla bra men ojojoj va fel ni har...e så mkt nu som ingen vet ett skit om men frågar man inget så får man veta??INGET.... Hade en dag enormt stöd av Cilla o Linda H. Vet inte hur de gått om inte ni varit me mig ... o Cilla du gjorde de man ska göra i en sån situation o de tror ja inte ngn annan skulle ha gjort. massa kärlek till er..

Imorrn bär de iväg på vår första semester ever..nej vi har inget intresse i att resa särskilt inte me Barn..Därför drar vi till Kolmården o sover en natt på hotell o går i parken i 2 dagar=)de sak bli så kul.Ska få låna Stefans systemkamera så får vi hoppas vi får ngra bra bilder oxå=) Nä göra klart allt inför imorgon o sen sova tror ja =)

Nu

Ska vi reda ut problemet med kalaset :) alla som vill är såklart välkomna på hennes dag den 4 augusti om de vill. Men då får man komma efter 2 för robban har jobbat natt då. Så nu har vi rett ut de här:)

Kalas.

Den 7/8 Kommer vi ha kalas för Lowa så då får man komma när man vill efter kl 12 o före kl 19..De blir för mkt att ha kalas 2 dagar för en ettåringSå nu har ja gjort en inbjudan=)

Gubbe..

Nästa år fyller älskade robban gubbe:) hann fika klart o få in allt innan regnet kom:-)maximal tur:) o vilken mkt bättre luft de blev av den lilla skuren:) nu e de inte ens en månad innan lowa fyller 1 år:) lilla surbebis idag:) världens sämsta humör när hon e trött o mest vrång o vägrar sova middag när man behöver...då e inte mitt humör på topp heller....

vänner...

Har massor me underbara vänner o hela tiden kommer nya=) nu har vi träffat en som Alice redan efter 2 ggr kramar o slängpussas me=) hon är en sann människokännare så ja litar på hennes o min egen känsla oxå såklart. =) Hur trevligt som helst att umgås me er=)Tack för idag o god mat=) nästa gång e de min tur att bjuda=)  Alice tycker dock de e lite konstigt att de e bebisen som heter Alice i den familjen=) snuttan hon tänker så mkt o delar me sig massor av sina funderingar o tankar=)Hon e så klok min stora tös=)

När vi va  på leksaksaffären för ett tag sen så ville Alice ha en Kittyrygga men ja tyckte inte hon behövde ytterligare en så ja sa att de får hon önska sig när hon fyller åår=) Hon har inte sagt de till ngn än så ingen visste att de va de hon ville ha. Idag kom svärföräldrarna hem från kusten o hade såklart me presenter till tjejerna =) Gissa va Alice fick=)?? Jo minsann hon fick en så söt Kittyrygga=)+ hästar o tillbehör=)Gissa om hon va nöjd=)Lowa hon fick en leksakstelefon=) o VI då jo vi fick minsann oxå present för att vi vattnat blommorna =) en golvfläkt=)Stort tack den e ju absolut inge bra o ha nu när man ej kan ha fönstret öppet för Woodys... hur bra som helst=) Imorrn fyller min kära sambo år så de blir lite kalas på em.=)
Han ska få kalsonger av mig o barna för de tycker ja han behöver=) får se va han själv tycker=)hahaha....
Nä nu ska ja glysa på tv en stund sen ta en dusch o sova tidigt tror ja=) ha de gött

Ta er en funderare...Vem går eldvakt för dig????

ja hade foten här.

O Lowa kröp in här ,fick hon komma ut igen=) söta barnen...Alice hon berättar i nuform o de låter ssååå kul=)de e livat här ja får väl fortsätta sen,...

Snart 1 helt år...

Har de gått sen lilla lilla Lowa kom till oss=) de ska naturligtvis vankas födelsedagskalas. Tänkte att ja kan tala om att hon önskar sig egentligen ingenting för hon har verkligen ALLT hon behöver.Vi kommer köpa en ny scooter till henne då den vi har verkligen sjunger på sista versen o den e ju så bra så de blir en likadan till dem igen=). Hon skulle nog jättegärna vilja ha en egen docka o dockvagn men ananrs vet ja ingenting faktiskt.

Darlingen hinner fylla år Innan Lowa men vi firar inte så hårt här i familjen faktiskt=) Dagen har endast bestått av bad bad o lite käk o fika därimellan=) haft en toppendag=)Nu ska ja höra av mig till Maria o säga att vi kommer ner till stugan imorrn =)hoppas vi får de=)

FASTER!!!!!!!!!!!!

Nu har ja äntligen 7 veckor för tidigt blivit faster till den mest bedårande lilla prinsen. han e ssååå lik sin pappa =) ja e så stolt=) sak visa er bild men har inte frågat föräldrarna om lov än=)

RSS 2.0