kan du???

Sätta tak o lägga golv anmäl dig till att hjälpa oss här. Vi vill bli klara på en helg me de så vi kan flytta in men nu kan inte broder hjälpa de ska på ngn yra i köping...
Då har vi som vanligt bara hjälp av svärfar o han ska inte behöva hjälpa me allt jämt.....
Så här e vår plan=)
29 Maj Alice åker till farmor o farfar för vi ska kunna packa allt de sista tills 30 när vi flyttar hon får sova där.
30 Maj hoppas de kommer många som kan hjälpa till o bära o greja så de går snabbt o vi kan börja renovera .Frivilliga anmäler sig här=)
O sen e ja sssååååå trött på folk som alltid säger att de ska hjälpa o sen inte gör de.. vi har vart me om de i många flyttar...så denna gång behöver ni inte ens erbjuda er om ni inte vill o kan hjälpa. Jag har själv tänkt att ta kökslådor först o plocka upp de i nya lyan o de behöver ja ingen hjälp me .
Städningen börjar ta sig redan nu så de kommer gå smidigt 31a när vi ska städa klart.=)
Emelie skicka mess att hon hjälper till o e barnvakt om de behövs=) underbart=) Alice o Robban får väl sova hos farmor o Farfar den helgen ja sover väl hos Emelie=) sen hoppas ja allt e klart så vi kan flytta in den 31 =) skulle va underbart vill ju inte att vi ska sova på skilda håll egentligen men nu blir de så tyvärr.....jaja nu ska ja gå o sova =) ha de

Kommentarer
Postat av: J&J

Här har ni fyra armar och en kärra som hjälper till med diverse göromål. Inklusive bostad om det skulle behövas.



...men det hoppas jag att ni visste!

2009-05-17 @ 22:28:31
Postat av: till J&J

gud va snällt=) de tackar vi för=) J Alice peka på dig i en gammal skolkatalog idag o sken upp o sa Nanna=)hahah..tror du e favoriten=)

2009-05-17 @ 22:45:41
Postat av: MISSEXTRA

Toffsar på benen, hiss eller diss? Gå in och rösta i min blogg:)

2009-05-18 @ 18:20:25
URL: http://carrosfashion.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej hopp!

Vi är i Sthlm 28-29.e som det verkar nu. Men om vi är hemma den 30.e så hjälper vi till vet du. Och B är en jäkel på att lägga golv. Om det är det som ska göras. =) =) Men ni kan väl säga till närmare... Så vi inte glömmer bort det, det är lite rörigt framöver!!!

2009-05-18 @ 22:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0