bra dag idag=)

Fick en kommentar om amning o den va behövlig ja vill verkligen amma vill inte att de ska göra ont ....
Men de gör de o de tar flera timmar av tid som ja behöver o framförallt vill lägga på Alice ... så vissa gånger ger ja flaska ca en gång per dag .
Så tack för den kommentaren K.

Började me en fika hos Maria imorse lika trevligt som vanligt. Plocka på hemvägen upp Cilla för lite hjälp på Willys=)tack =) sen vidare hem o fika mera=)även Emma o Nova kom förbi vi käkade lite sen åkte vi till bvc me Lowa hon vägde idag 4300 ca =) stor tjej nu=) idag har hon lett me hela ansiktet till mig=)underbart verkligen=)

Vidare ut till farbror J o "faster " J=) Fira Jannica som fyllt år vi satt ute i solen o de va underbart varmt o skönt=).
Alice o Lowa har nog den bästa fabrorn o "fastern" Alice ville  inte åka hem när vi skulle=) jätteledsen o skulle va kvar men de går ju inte...=( Vi va hos hästarna o hälsa på dem o Alice la beslag på J&J o de greja i rabatterna o lekte me doktorsväskan som de köpt hem till henne=) Ja en bra dag som sagt o den kan säkert sluta bra oxå för nu ska ja försöka natta Lowa sen lägga mig ja oxå.. ssskkkööönnnttt ja e ssååå trött....
Imorrn ska ja ta en långpromenad tänkte ja ..får se hur de går me den planen de får allafall bli en korpen på söndag=) imorrn ska ja lägga in bilder ja lovar=)

Kommentarer
Postat av: k

2009-09-14 @ 08:17:23
Postat av: k

Varsego



Men som mamma så får man ALLTID höra expert råd vare sej man vill eller inte.

Alla andra vet alltid bättre och allt är så enkelt.

Näpp för så kallade experter ..

Nä om folk kunde tänka på hur dom lägger fram sina tips så skulle man kanske lyssna på dom.

Men då dom lägger fram de som att det är bara att sluta , bara att göra si eller så .. då stänger iallafall jag av öronen ..

För mej funkar det bättre om folk säger jag provade att göra så här och det funkade för oss..istället för att gö så här så blir de bra..



Hänger du med på svammlet?

2009-09-14 @ 08:22:44
Postat av: till k

ja hängde med. hehe.. ja jag blir så trött på att alla vet o kan men ingen kan visa...så tråkigt bara att folk måste vara så otrevliga. i en blogg oxå...helt fel tycker jag.

2009-09-14 @ 09:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0